اصول بهداشتی نگهداری و آماده سازی مواد غذایی در زمان اپیدمی کروناویروس
اصول بهداشتی نگهداری و آماده سازی مواد غذایی در زمان اپیدمی کروناویروس
اصول بهداشتی نگهداری و آماده سازی مواد غذایی در زمان اپیدمی کروناویروس
اصول بهداشتی نگهداری و آماده سازی مواد غذایی در زمان اپیدمی کروناویروس
«آلودگی متقاطع» واژه ای ست که برای توصیف انتقال میکروب ها/ویروس ها از غذای خام به غذای پخته استفاده می شود.
غذاها را خوب بپزید
پخت و پز ایمن در مایکروویو:
غذاها را در دمای مناسب و سالم نگهداری کنید.
«رضیه شناور» مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز